30-05-07

haartjes

Hey,

 

Jullie  kunnen dit waarschijnlijk niet geloven, maar ik heb een grote blaar om mijn linkerwijsvinger van het vlechten.  En ik heb nog niet eens gedaan.

Mistir had van vorige week haar haartjes los.  Nu zal dit waarschijnlijk de laatste keer zijn dat het zolang niet gevlochten geweest is.  Wij hebben hier ferm mogen kammen.  En dat hebben wij ook alle andere dagen gedaan.  Maar het was echt niet te doen.  Ik heb zelfs een kam die hierdoor een paar tanden mist. 

 

Maar goed. Ons Mistir heeft terug vlechtjes.  Alleen moet ik nog een stukje doen. Maar ze moest gaan trainen.  Het losse haar is op een staartje (voor degene die zouden denken dat ze er maar raar bijloopt.....) Wij hebben trouwens ook ontdekt dat Mistir nu langer haar heeft dan Abigail. Mistir vond dit wel super.

 

Wij waren ook van plan om deze middag te gaan picknicken. Maar toen wij gisteren de weerberichten zagen, leek dit geen goed idee. Van de verwachtte regenbuien was deze middag geen spoor te bekennen, maar eigenlijk was het best koud. Maar uitstel betekent geen afstel. De eerste woensdag dat het weer oké is, zijn we weg.

 

Nog 5 keer slapen en mijn dames zijn weg. Boehoe, ik ga ze missen (maar ga dit hier niet te luid zeggen). Het zal hier in ieder geval heel, maar dan ook heel stil zijn. 

Nu nog duimen dat het weer wat warmer en droger wordt.  Ik ga volgende week, wel elke dag meedelen wat ze hebben gedaan. En uiteraard als ik hun briefjes  krijg, zet ik ze op mijn blog. (heb dit al aan hun gevraagd en zij hebben hier geen probleem mee).

 

Ik ga nu afsluiten, want nog 5 minuutjes en ons Mistir is terug. Dan nog iets eten en drinken, in bad, tandenpoetsen en gaan slapen.

 

Tot morgen.

 

19:25 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Oei Hopelijk niet teveel kleinkindjes later van het vrouwelijke geslacht, niet goed voor de blaren, schijnt zo;-)

Liefs
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Mathis | 30-05-07

Haartjes Ahaaaa, jij bent zo onderhand een expert in het vlechten lees ik. Ik weet je wonen wanneer onze dochter er is haha (ben zelf niet echt handig in die dingen)

Gepost door: Tania | 30-05-07

Ik kan mij voorstellen dat het een heel karwei is om Mistirs haar te vlechten! En ik duim mee voor goed weer hoor! Een picknick zien we hier ook wel zitten!

Gepost door: Isabel | 31-05-07

dat is mischien het voordeel van een zoon : geen vlechtjes :)

Gepost door: ilse | 31-05-07

Nog examen tot 22 juni, dus het duurt gelukkig geen eeuwigheid meer. Nog een leuk weekend!!!

Gepost door: Isabel | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.