03-06-07

inpakken en wegwezen

Hey,

 

Toch nog eventjes tijd gevonden om te bloggen.  Een mens heeft soms van die drukke periodes..... en dan twee meiden die ferm verkouden waren en eigenlijk nog een beetje zijn.  Hoop dat de zeelucht hun wat beterschap brengt.

 

Ja, het inpakken is gelukt. Ik heb zolang mogelijk gewacht om kleren mee te geven die bij het weer passen.  20 ° of 27, het maakt toch wel verschil.  Het ziet er naar uit dat het weer  wel oké zal zijn.  Dus heel veel zomerse spulletjes meegeven. Wij hebben alles gaan afgeven aan iemand die zo goed als naast de school woont.  Anders moet ik morgen te voet met 2 valiezen, 2 vuilzakken met hun donsdeken in, 2 kindjes die elk hun rugzak mee hebben, zo iets meer dan 1 km afleggen. Dit is voor mij zelfs te veel van het goede. 

 

Ik heb een knuffeltje in hun kussensloop verstopt. Ben benieuwd wat ze er zullen van vinden.  Morgen stuur ik hen een kaartje op, dinsdag een briefje en woensdag nog een kaartje.  Ze vragen van school om toch wel iets op te sturen, bovendien zijn dat goede leesoefeningen. De kinderen mogen zelf drie brieven schrijven. Vonden mijn dames weer super, want ze kunnen dus samen 6 brieven schrijven. Hihi, weer goed gevonden.  Ik heb hun wel gezegd dat ze allebei maar een brief naar ons moesten schrijven.   Ben wel benieuwd, normaal zouden wij die woensdag moeten ontvangen..... spannend

Ik moet ook nog hun Sauciskaartje meegeven (zo vroegen ze mij dat, en ze weten heel goed hoe het er uit ziet, grijs met gele bollen, bovendien moeten zij er twee meebrengen. Was een beetje moeilijk om hun duidelijk te maken dat iedereen maar zo één kaartje heeft). Bij hun siskaart moet ook tien euro zitten voor nog iets te kunnen kopen.

 

Morgen vertrekken ze om 9 uur aan de school. Dan rijden ze richting Oostende en zullen een ganse dag aan de zee blijven (of wat er dan nog van rest). Spelen op het strand, en rijden met een gocart. 

 

Dan rijden ze naar Loppem, waar hun vakantiehuisje is en mogen ze hun bed klaarmaken.  Dan eten, brieven schrijven en rond 20.30 uur gaan ze gaan slapen. 

 

Ik geef hierbij ook hun adres door, voor de mensen die de post nog wat willen steunen :

Merkenveld

Basisschool De veerman

Abigail en Mistir

Merkenveldweg 15

8210 Loppem -Zedelgem

 

en wie hun avonturen wil volgen, kan ook altijd terecht op de site van de school : www.deveerman.be

Daar zal een rubriekje gemaakt worden, die waarschijnlijk Loppem zal noemen.  Maar zal pas voor dinsdag of woensdag zijn. 

 

Ik ga nu vlug mijn kaartjes schrijven;

 

Tot later.

 

 

21:47 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het ziet er idd naar uit, dat het weer hen goed gezind zal zijn!!
Gelukkig dat je ze aan het "sauciskaartje" lieten herinneren hé;-)

Groetjes
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Mathis | 04-06-07

Oepsie Volgorde totaal verkeerd...Goed dat zij je aan het sauciskaartje lieten herinneren...

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Mathis | 04-06-07

De commentaren zijn gesloten.