04-06-07

zeeklas : dag van het vertrek

Hallo,

 

Mijn dochters zijn dus deze morgen vertrokken. Ze waren, zoals gewoonlijk, heel vroeg wakker (6 uur) en waren supervrolijk.

 

Mistir was heel, maar dan ook heel druk. Abigail was een stuk stiller dan gewoonlijk en in een enorme knuffelbui.  Ze heeft wel zeker 20 keer gezegd dat ze mij ging missen.  Slik, slik.....

 

Aan de school was het al superdruk toen we er aankwamen. Valiezen werden in de bus gestopt en kindjes liepen heen en weer. Abigail bleef echt rond mij hangen, en ik begon echt wel een beetje bang te worden dat ze zou beginnen wenen. Dit zou dan echt wel de eerste keer zijn.  Mistir was nog altijd haar vrolijke-zichzelf.   Maar toen ze op de bus moesten bleek het net andersom. Abigail gaf mij een zoen, een knuffel en vertrok.  Mistir gaf ook een zoen, een knuffel om dan twee stappen vooruit te doen en terug te keren.  Ze is van de laatste op de bus gestapt  Maar geen van de twee had traantjes.

 

De bus vertrok en de mama' s en papa's bleven achter en toen kwamen de zakdoeken boven.  We moesten toch wel toegeven dat we allemaal heel flink waren geweest in het bijzijn van de kinderen. Maar toen die vertrokken.... gelukkig hebben ze dat dan niet meer gezien.  Mijn zakdoekjes kwamen van pas. 

 

Ik moest vandaag een ganse dag op studiedag. En daar was ik nu wel blij om. Want toen ik vanavond thuis kwam, vond ik het hier echt wel heel stil. 

 

Ze hebben vandaag op het strand gespeeld en met de gocarts gereden. Ik ben er zeker van dat ze zich wel zullen amuseren.  Morgen gaan ze in de voormiddag knutselen en in de namiddag gaan ze naar het kasteel van Beauvoorde voor een spel te spelen.

 

Ben daarnet al eens gaan piepen op de site van de school, maar nog geen foto's. Er is wel al een rubriek met Loppem gemaakt;

 

Ik ga mijn dames nu nog een briefje schrijven. Op speciaal gekocht Diddlebriefpapier.  Wat ik moet schrijven, dan weet ik niet. Maar zij schrijven vanavond brieven en  ik heb hen gezegd dat ik dan hetzelfde ging doen. Dan zouden we normaal gezien woensdag allemaal een brief moeten krijgen. 

 

Ik ga nu nog wat van "de stilte genieten"

 

Toedeloe

 

17:55 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zalig dat ze zo'n mooi weer hebben!
Ik denk dat ze héél wat avonturen te vertellen zullen hebben in hun brief!

Vele groetjes

Gepost door: Isabel | 04-06-07

Positief Bekijk het zo: de juffrouwtjes genieten van hun schoolreis, en jij kan genieten van de rust in huis. Voor je het weet zijn ze weer thuis met massa's verhalen! Zalig toch ;o)
Groetjes

Gepost door: Tania | 04-06-07

De commentaren zijn gesloten.