08-06-07

en.....

Mijn dames zijn terug thuis.... ben hier toch wel heel blij om. 

 

Om 10 na 2 zijn ze aangekomen. Alle kindjes waren superblij, supermoe..... Mistir was de eerste van de twee die uit de bus kwam.  Ze sprong letterlijk in mijn armen.   Abigial kwam een paar minuten na Mistir en met haar hetzelfde senario.   Abigail kon met moeite haar ogen nog openhouden.  Maar voor de rest zagen ze er heel goed uit.

 

Mistir had voor mij een cadeautje mee. Een leuk armbandje. Super hé. 

 

Van de zeeklas hebben ze eingelijk nog maar weinig verteld. Ik denk dat ze echt wel heel moe waren.  Hun valiezen openen..... het was een ware verrassing bovendien aangevuld met kilo's zand. (ik had nochthans niet gevraagd om het strand mee te brengen).  

 

Vandaag had ik ook nog een verrassing in mijn brievenbus.  Ik heb een wedstrijd gewonnen waardoor we morgen naar het Kinder-doe-centrum van Technopolis mogen gaan.   Ik had deze week hier beelden van op televisie gezien en het zag er echt wel beestig leuk uit.   Ik had gedacht dat dit wel eens leuk zou zijn voor in de vakantie.  Maar nu kunnen wij dit vroeger doen, en vooral gratis naar toe gaan. (is dus al een meevaller)

 

Ondertussen liggen mijn dochters al in bed. Was niet zo simpel want ze hadden precies allebei hun tweede adem gevonden.  Maar ze zullen hun slaap wel nodig hebben, een hele week teweinig geslapen.....

 

Ik moest ook de mensen bedanken die een kaartje naar hun hebben gestuurd. Ze waren er heel blij mee. En ze vonden het ook super dat ze alles zelf konden lezen. Bedankt allemaal.

 

Ik ga nu nog wat zand uit broeken (en vooral uit broekzakken) halen en dan nog wat verder opruimen. Dan de rest van de avond voor tv naar een filmpje kijken.

 

Groetjes

 

18:34 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

tof dat ze zich hebben geamuseerd

Gepost door: ilse | 09-06-07

Proficiat met de wedstrijd! Hopelijk was het een fijn bezoek aan Technopolis!! Ik denk dat je dochters op korte tijd al héél wat leuke belevenissen meegemaakt hebben!

Enne nog veel plezier met het zandkastelen bouwen ;-)

Gepost door: Isabel | 10-06-07

De commentaren zijn gesloten.