15-06-07

The scéne

Hallo,

 

Deze morgen heb ik gebeld naar het uz in Gent. Wij hebben een afspraak op woensdag 18 juli. We moeten dus niet al te lang wachten. Bovendien moet Mistir nu geen school missen en kan ze de eerst week toch nog mee op sportkamp.  Al bij al een meevaller.

 

We hebben een afspraak met Dr De schepper. Ik ben er zeker van dat hij (of zij) ons Mistir kan helpen.  Met zo'n naam, volgens mij kan hij alles oplossen.  (ik probeer alles met een beetje humor te bekijken, dat is nog altijd de beste remedie, zeker)

 

Deze avond gaan ik naar de AB in Brussel naar The Scène gaan kijken. Het is lang geleden dat dit groep nog opgetreden heeft. En omdat er geen voorprogramma is, had ik echt wel spijt dat ik geen kaarten voor de kinderen had gekocht. Een goede vriend heeft naar de AB gebeld en blijkbaar moeten kinderen niet betalen. ( maar zou alleen zijn voor de concerten die AB zelf organiseert). Dus ze kunnen mee. En ze willen ook mee.  Ik hoop dat ze het wat leuk vinden.  Abigail heeft de zanger al eens gezien op Mano mundo en toen vond ze het wel leuk.  Maar voor Mistir is dat de eerste keer. Ben dus benieuwd.  Maar voorlopig zijn ze nog heel enthousiast.

 

Bovendien gaan we op het balkon gaan zitten, en daar kunnen ze heel goed zien.  Ik laat jullie zeker weten hoe het geweest is.

 

Nu ga ik vlug afwassen en mijn dochters van een andere outfit voorzien.  Ze lopen nu in een rokje met sandalen (aiai, hun teentjes.....)

 

En onze keeltjes smeren zodat wij heel luid kunnen meezingen  : "iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen"

 

Alvast voor iedereen een prettige avond en een leuke start van het weekend

 

 

16:41 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kwelen Waarschijnlijk zijn jullie nu luidkeels aan't meekwelen met THE SCENE !!!!! Veel plezier, een lekker kopje (Chinese ?) thee met honing zal de stembanden morgen zeker verzachten hihi.
Liefs,
Greet

Gepost door: Greet | 15-06-07

De commentaren zijn gesloten.