20-06-07

the scène - deel 2

Hoi,

 

Het is er eindelijk van gekomen, mijn verslagje van the Scène....... maar dat het super was, dat konden jullie nu wel raden.

 

We waren er rond kwart voor 8. Mijn dochters liepen allebei zo fier als een gieter voorbij de securty.  't was wel ferm om ze hand in hand te zien lopen.  Bovendien kwamen ze al vrij vlug tot de ontdekking dat er wel heel weinig kinderen waren.  Dus vonden ze zichzelf op dat moment weer een stukje trotser worden.  We zijn heel vlug direct naar het bovenste balkon gerend.  En we hadden geluk, we hadden nog mooie plaatsen en konden alles heel goed zien. 

 

Ze vonden alles leuk, behalve het rechtstaan. Dit was toch zo'n drie uur.  En ja, er waren nog wel een paar zeteltjes vrij maar op die plaatsen kon je dan wel niets zien.  Dus vonden ze zien net iets belangrijker dan zitten. 

 

Na het optreden kregen ze nog allebei een T-shirt (was wel enkel in large te verkrijgen, maar beloofd is beloofd)  Maar de damesmodellen waren toch niet echt groot, want toen ze hem maandag aanhadden om naar school te gaan, viel het niet op dat wij niet de juiste maat hadden gekocht.   Rond middernacht lagen mijn dames in bed. 

 

En ja, de volgende keer gaan ze terug mee.  (alleen ben ik daar nog niet zo zeker van)

 

Gisteren zijn mijn dames naar de tandarts mogen gaan. Abigail had al weken twee hele lossen tanden. We hadden al een paar weddenschappen achter de rug van op welke dag de eerste tand zou uitvallen.  Helaas (of gelukkig) heeft de tandarts er een einde aangemaakt. Abigail is twee tanden armer (alhoewel, er staan al twee nieuwe tanden in de plaats).   Ik heb daarnet nieuwe foto's gemaakt en plaats ze er straks op.  Dan kunnen jullie ons konijntje bewonderen.

 

Nog eventjes en mijn dames gaan naar de atletiek. Het zal nodig zijn, want ze hebben hier superveel energie. En ik hoop dat ze terug heel veel mogen lopen, kwestie van wat energie kwijt te raken.

 

En nu ga ik de rugzakken klaarmaken, tot later

 

groetjes,

17:14 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wat een prachtige foto's!
Ik kan mij wel voorstellen dat ze trots waren!

Groetjes

Gepost door: Isabel | 20-06-07

Fijn dat jullie genoten van "the scene"!
Wat ziet Abigail er prachtig uit;-)
Groetjes
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Mathis | 21-06-07

prachtige foto's. tof dat ze naar de atletiek gaan.

Gepost door: ilse | 21-06-07

Wat leuk die tochtgaatjes .maar ik heb de nieuwe al gezien.
leuk weekend
liefs

Gepost door: OMA ELS | 22-06-07

De commentaren zijn gesloten.