23-06-07

dansfeest

Hallo,

 

Deze middag was het optreden van de dansschool waar Abigail naar toe gaat. 

Ons Abigail haar groepje mocht drie dansen doen. We hadden gisteren de repetitie meegemaakt, dus wisten we al wat er ging komen.  Maar doet met toch eventjes wat mijn kleine meid zo op een groot podium te zien staan. En ze is best wel klein, als we weten dat er nog heel wat kleutertjes bijstaan (ze is bijna de kleinste)

 

Abigail mocht bij twee dansjes vooraan staan. Wel super en ze deed het echt heel goed.   In bijlage een foto van het dansje op het "spook van de opera" van Samson en Gert.  Ik heb echt genoten.

 

Voor Mistir was het wel heel leuk om Abigail op het podium te zien staan, maar de andere dansen en het stilzitten.... het is niet echt haar ding.  Maar ze is wel heel braaf geweest. En na het optreden mochten ze een grote kauwgom uit de kauwgomballenbak halen.  Super, ze konden met moeiten hun mond dichtdoen en echt, hun mondjes zijn niet echt klein (figuurlijk.....)

 

Morgen zal het hier een rustig dagje worden.  We hebben niets gepland en ik vrees dat wij niet echt buiten zullen kunnen.  We zien wel.

 

Ik wens jullie allemaal een prettige avond

 

Groetjes

 

abidanskl

 

Abigail staat vooraan helemaal links

20:26 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik had ze meteen herkend! Wat ziet ze er prachtig uit!!!!
Geniet er maar van nu ze nog zoooo klein is ;-)

Groetjes

Gepost door: Isabel | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.