05-07-07

sportkamp

Hallo,

 

Ben er weer. En ondertussen is de eerste week van de vakantie bijna voorbij.

 

Mijn dames zijn deze week op sportkamp. Ze komen wel elke avond naar huis, want het is hier in de buurt. Blijkbaar hebben ze het wel goed naar hun zin. Ben ook wel blij dat ze ergens naar toe kunnen gaan. Het weer zit niet echt mee, en ze zouden hier toch maar de hele tijd binnen moeten zitten.  Ze doen allerlei sporten, spelletjes en ze mogen dansen. En  het allerleukste, ze mogen 's middags zelf een drankje kopen. Spannend hé.  Bovendien mogen ze ook een snoepje komen.  Ze vinden zichzelf nu echt wel groot worden.

 

Ze maken ook elke dag hun vakantieblaadje.  Hoop dat dit zo blijft.  Alleen neemt ons Mistir de opdrachten toch net iets anders op..... er was een opdracht waarbij drie kadertjes waren, eentje met 10 bloemen, eentje met 16 bomen en eentje met 20 vlinders. De opdracht : "kleur de helft van de bloemen, vlinders en bomen.  Abigail kleurde inderdaad mooi de helft. Maar Mistir trok een in het midden van elke bloem, boom en vlinder een streep. De ene kant kleurde ze, de andere niet.  Ze had inderdaad de helft gekleurd.....

 

Onze vrienden uit Spanje zijn ook terug in België.  Tot grote vreugde van de kinderen.  Ze blijven tot begin september en keren dan terug naar hun huis in Spanje.  Dit weekend komt er een Engelse meneer (hij was hun buurman in Spanje, maar is inmiddels teruggekeerd naar Engeland) Hij is een tijdje geleden in Ethiopie geweest om les te gaan geven en binnenkort gaat hij terug naar Ethiopie. Misschien komt hij langs bij mijn vrienden en dan gaat ze met die meneer eens bij ons komen. Hoop het een beetje, want ik ben wel benieuwd naar zijn verhaal. Laat het dan zeker weten. 

Voor de rest niet veel nieuws onder de zon (of onder de regenwolken).

 

Ik wens iedereen een superleuke avond.

 

 

17:12 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Tof dat de kinderen hun vakantieblaadjes maken enne...ergens had mistir ook gelijk hé;o)
Lieselotte moet er nog aan beginnen, zal ze dit berichtje eens laten lezen als voorbeeld!!!

Liefs
Nicole & co

Gepost door: Francois, Nicole, kinderen & Behonegn | 06-07-07

Waaw! Al een week sportkamp achter de rug!!! De dametjes zullen wel moe zijn dan! Hopelijk hebben ze nog genoeg energie voor een dagje dierentuin morgen!! ;-)


grts en tot morgen!
chantal en co

Gepost door: chantal en co | 06-07-07

Bedankt voor je leuke reactie op onze Maru z'n vlechtjes. Hij is er echt heel fier op.
Zelf heb jij ook echt twee practige kinderen hé!
Vele groetjes van Danny, Inge, Maru en Yibe

Gepost door: Inge | 07-07-07

Mistir heeft dat inderdaad niet slecht gezien! Hoe kinderen ons toch steeds kunnen verrassen hé! Fijn dat ze op sportkamp kunnen, want hele dagen thuis is waarschijnlijk ook erg vermoeidend en voor hun saai op den duur.

Nog een fijn weekend en een grote knuffel voor je dochters!

Gepost door: Isabel | 07-07-07

We hadden wat leeswerk in te halen op jullie blog, maar dat is er nu dus van gekomen. Zo te lezen amuseren de meiden zich prima. Yuxia's schoolcarrière start in september, het zullen dan bij ons ook drukke tijden worden. Maar dat brengt wat afleiding in onze tweede wachttijd. Prettige vakantie en hopelijk krijgen jullie goed nieuws de 18de. Groetjes van ons drietjes!

Gepost door: Yuxia, Jan & Terry | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.