09-07-07

Ronde van Frankrijk

Hey,

 

We hebben dus vrijdagavond bezoek gekregen van Andrew.  Hij heeft twee weken les mogen geven in Ehtiopie aan leerkrachten. Hij had het liefste les gegeven aan kinderen. Maar dit mag blijkbaar niet, dit moeten inheemse leerkrachten zijn. Andrew gaat in oktober terug naar Ethiopie en zal daar terug opleiding geven aan leerkrachten.

 

Wij hebben genoten van prachtig foto's en nog een veel leuker verhaal.  Die meneer kon echt heel boeiend vertellen en het was al rap heel duidelijk dat hij zijn hart daar verloren had, aan het landschap, maar vooral aan de mensen.  Mensen die er altijd lachen.   Ik heb trouwens nog iets bijgeleerd. Als je tekeningen of schilderijen in Ethiopie ziet dan zijn de mensen waarvan je de twee ogen ziet de "goede". Mensen waarvan maar één oog zichtbaar is, zijn de "slechte".

 

Zaterdag zijn we met een groep adoptieouders (in spé) naar Planckendael geweest.  Het was leuk om iedereen te zien en de meisjes vonden het een leuke dag.  Ik kan helaas geen foto's tonen, want mijn fototoestel ligt bij mijn zus aan zee.  Maar voor foto's kan je ook een aantal sites hiernaast bezoeken.

 

Gisteren hebben wij mijn dames naar de zee gebracht. Ze zullen er tot woensdag logeren bij mijn ouders, mijn zus en haar eega en de kinderen.  Toen wij gisteren afscheid namen begon Abigail te huilen.  Oei, dacht ik dit is nu wel nog nooit gebeurd.  Gelukkig had mijn zus een heel goede manier om te troosten, ze stelde voor om een gocart te huren. Weg tranen en ze stonden toen wij wegreden allebei heel uitgelaten te zwaaien.  

 

Vandaag gingen ze naar de ronde van Frankrijk gaan kijken.  Ik weet niet of zij dit leuk zullen vinden, ben dus wel benieuwd om ze vanavond te horen.    Maar ik laat jullie zeker iets weten. 

 

Groetjes,

 

 

15:45 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

vond het zeer tof van jullie in IRL te ontmoeten. voor herhaling vatbaar (met semeon :) !

Gepost door: ilse | 09-07-07

Ook ik vond het gezellig in planckendael moeten we zeker een keertje overdoen,maar dan met nog meer kinderen erbij.....
liefs

Gepost door: oma els | 10-07-07

De commentaren zijn gesloten.