16-07-07

foto's

Hallo,

 

De eerste foto's van de zee en Planckendael staan op Myspace.  Ik probeer de andere foto's (die met mijn nieuw toestel) er ook zo rap mogelijk om te krijgen.

 

Vanmorgen zijn mijn dochters hier gillend wakker geworden. Dikke hagelstenen tegen de rolluiken (het raam dat natuurlijk openstond), zorgde voor superveel lawaai. Abigail stond te trillen op haar benen, zo geschrokken dat ze was.    Gelukkig was de storm met de hagelbui vlug over, en hadden wij geen schade.  Hier in de buurt zijn veel bomen omgewaaid en hebben huizen schade aan hun dak.

 

Vanmiddag zijn we om de spulletjes geweest voor het maken van zeepjes.  Die gaan we morgen proberen te maken. Het ziet er allemaal leuk uit, lekkere geurtjes en kleurtjes.... en dan nog twee vriendinnetjes erbij om te helpen. Tussen de buien door, gaan we  op zoek naar spulletjes om de zeepjes in te pakken.  Ik zie het helemaal zitten;

 

Mijn dames zijn ook gebeten door het "tomboonensyndroom".  Niet te doen. Van het moment dat ze wielrenners zien (zowel op tv als buiten op straat), zijn ze er heel erg van overtuigd dat Tom Boonen erbij is.  Niet te doen.  Tom boonen als schoonzoon, hmmm zie ik wel zitten. (maar misschien toch wel wat te oud voor mijn meiden)  

 

Oja, ik ging jullie vertellen hoe het was geweest toen ze naar de ronde van Frankrijk gingen kijken.  Nu ja, Abigail is toen niet meegeweest en is bij oma gebleven. Ze heeft oma ook een paar sandalen laten kopen voor haar. Oma had haar beloofd dat ze iets kreeg omdat ze bij haar was gebleven. En Abigail had toen gezegd dat ze geen sandalen meer had (zeker drie paar, maar ja, dat was ze even "vergeten").  Mistir is mee gaan kijken naar de renners.. Vooral de reclamestoet was haar heel goed bevallen. (ze hadden heel wat snoepjes, ... gekregen).  Maar ook de renners waren haar bijgebleven, super rap dat die reden.....bijna zo rap als Abigail (vond Mistir, hihi) 

 

Deze morgen stond de foto van Kim Clijsters op de voorpagina van de krant. Mijn dames vonden het heel spijtig toen ze stopte met tennis.  Maar deze morgen waren ze toch heel ontgoocheld, zo'n bloot kleed, wie vind dat nu mooi. Ze konden maar niet begrijpen dat ik dit mooi vond.  Als ze morgen een topje aandoen, met hun buik helemaal bloot, ga ik hen toch wel zeggen dat dit niet meer kan, zzzooo bloot (ben benieuwd hoe ze dan zullen reageren)

 

Ik laat jullie morgen weten of de zeepjes gelukt zijn.  Nu wens ik jullie een prettige avond.

 

 

20:39 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik vind haar trouwkleed ook prachtig, maar we zullen misschien al wat ouderwetse smaak hebben ;-) hihi! En stel je voor Tom Boonen als schoonzoon, dan mag je mee naar Monaco!

Gepost door: Isabel | 17-07-07

mooie foto's van planckendael en de zee
veel plezier met de zeepjes

Gepost door: ilse | 17-07-07

Ik heb de foto's van Planckendael eens bekeken en het zag er echt leuk uit. Maar daaronder staan ook de foto's van jouw dochters in minnie mouse badpak. Echt superschattig!

Gepost door: Isabel | 26-07-07

De commentaren zijn gesloten.