28-07-07

een samenvatting

Hoi,

 

Eindelijk nog wat tijd gevonden om nog eens op mijn blog te schrijven.  De vakantieperiode zorgt er toch wel voor dat de dagelijkse routine verdwijnt, waardoor de update van mijn blog achterwege blijft. 

 

Vorige week zaterdag zijn mijn dochters naar Brussel geweest om daar de nationale feestdag te vieren. Ik zou meegaan, maar voelde me niet die dag niet superfit, en ben maar thuis gebleven. Een namiddagje tv kijken en rusten, het heeft in iedere geval deugd gedaan.

 

Zondag hebben wij bezoek gekregen van Nicole en haar twee dochters Lieselotte en Sandra (zie link Nicole, François en de kinderen). Samen hebben wij dan een spandoek gemaakt voor de aankomst van Semeon (zie link Ilse en Alain).    Het was een superleuke namiddag.  De meisjes hebben samen gespeeld terwijl konden verven en babbelen.  De dag was weer veel te vlug om.

 

Ik ben nog aan het werk, dus zijn mijn dames deze week meestal naar het vakantiespeelplein geweest. Zo zien ze toch wel een aantal klasgenootjes, doen ze spelletjes, mogen ze knutselen. Het moet daar wel heel leuk zijn. 

 

Donderdag 26/07 kwam kleine Semeon aan in Zaventem. Gewapend met onze spandoek vertrokken wij. Het heeft toch altijd wel iets speciaals zo"n aankomst.  Nicole en kroost stonden al te wachten met Greetje (zie link toon tuur miel). Greetje had een grote tros balonnen bij waarop wij allemaal een kaartje hadden gemaakt met een boodschap.  

 

Ilse en Alain kwamen vermoeid terug uit Ethopie, maar hadden echt een supermooi ventje mee. Jullie moeten maar eens op hun blog gaan kijken. 

 

Na de aankomst gingen wij met de andere adoptie ouders nog iets drinken. We maakten daar een heel leuk en uniek moment mee. Toen wij daar zaten, gingen Johan en chantal hun email checken. Bleek dat ze op dat moment "de foto" kregen van hun zoontje Yira. Dit was een echt kippevel-moment.  Bedankt dat wij dit mochten meemaken.    Op de middag liet ook Nicole weten dat ze de foto van Behonegn had.    Yira en Behoneng, zijn om op te vreten.  Volgend week mogen beide koppels de reis naar hun zoontjes maken. Wij mogen ondertussen ook ons penselen en verf bovenhalen.  Als het zo verder gaat, worden we vast en zeker nog professionele spandoekmakers.

 

Deze middag zijn mijn dames naar Sfinks. We waren van plan om morgen te gaan, maar het weer zit niet echt mee. Ik moet deze middag wel nog werken, dus ik kon niet mee.  Maar mijn meisjes zullen zich kunnen uitleven op de springkastelen.

 

Ik ga er nu vlug vandoor, anders kom ik te laat.

Groetjes,

13:21 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bedankt bedankt om in zaventem te staan. mistir en abigail waren zeer mooi in hun ethiopisch outfit

Gepost door: ilse, alain en semeon | 28-07-07

Hoewel ik slechts meelees, krijg ik er zelf kippevel van. En nu aftellen naar Behonegn!

Gepost door: Isabel | 29-07-07

jammer jammer dat ik er niet bij was,heb chantal gehoord tot in Hasselt denk ik.
Ja een aankomst is altijd emotioneel!!! zeker met zo een feestcomite
liefs

Gepost door: oma els | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.