10-08-07

aankomst Yira en Behonegn

Hallo,

Even een update.....

vorige week zondag (05/08) zijn we de ganse dag gaan fietsen. Eerst naar de kinderboerderij. Daar gepicknickt  en dan doorgereden naar de speeltuin.  Mijn kinderen hebben zich heel voorbeeldig gedragen. Eerst 10 km fietsen, dan de hele tijd rondlopen en spelen en daarna nog huis gefietst.  Ze vonden het zelfs een superleuke dag.  Ze hebben heel vlug geslapen.

Maandag is er niet echt iets gebeurd.  Een dagje zoals vele andere.  In de voormiddag gaan werken en in de namiddag thuis bij mijn meisjes. Papa moest zijn eerste dag gaan werken.. hihihi terwijl volgende week pas in verlof ga...

 Dinsdag zijn we na de middag met de trein naar Leuven gereden. We werden er om 13.30  uur verwacht bij Ilse, Alain en Semeon.  We moesten  daar heel hard werken om onze twee spandoeken voor Yira en Behonegn te maken.  Maar het is ons gelukt.  Binnenkort zullen jullie op sommige linken wel het resultaat zien verschijnen.

 Woensdag werd het een voormiddagje Uz.  De uitslag van de testen : Mistir zit in haar puberteit. Maar ja, was nu niet echt verrassend.  Met een aantal documenten voor het ziekenfonds op zak konden wij terug naar huis.   Van zodra wij toelating krijgen voor de spuitjes ga ik ze halen bij de apotheker en bel ik naar de verpleegster. Mistir moet elke twaalf weken een spuitje, liefst altijd heel stipt. Als het niet anders kan, mag het vroeger.   De spuitjes zouden behoorlijk pijnlijk zijn.  Maar we gaan ons Mistir wel belonen als ze flink is (zal ze wel zijn) en ik hoop dat ze achteraf niet veel pijn meer heeft van die spuit. Dat het enkel op het moment van de inspuiting is. 

 

En vandaag was het dan de grote dag... vandaag kwamen Yira en Behonegn thuis.  Wij waren er hier deze morgen supervroeg bij. Half zes om precies te zijn.  Maar mijn dames waren heel vlug uit bed..... Papa heeft ons naar Zaventem gebracht, maar omdat hij moest gaan werken, reden wij met de trein naar Gent. 

 In Zaventem hebben we een klein uurtje staan wachten voor de twee jongens met hun nieuwe familie aankwamen.  Superkippevelmoment, dit is met geen woorden te beschrijven.   Het is ontroerend mooi hoe de twee jongens al heel mooi bij hun familie bleven.  De kleine yira trakteerde ons zelfs op zijn mooi glimlach.   (linken hiernaast - foto's komen, maar ik laat ze eerst aan de ouders op ze op hun site te zetten)

 Na ons drankje en de beloofde koffiekoek reden wij richting Gent. We zijn gaan eten naar  het GEC.  Superlekker. Ik vond het trouwens ook heel gezellig, zo met mijn twee dochters gaan eten en babbelen. Ze genoten er ook van.   Op een bepaald moment kwam  er een meisje binnen met briefjes in haar hand en ja, ze vroeg centen voor haar broertjes.  Dit vind ik altijd zo rottig, omdat ik altijd het idee heb dat die meisjes worden afgezet en hun centen terug moeten afgeven.  Ik gaf haar één euro.  Ze ging verder. Ik begon ondertussen Abigail haar soep op te eten (ze vond ze niet zo lekker en ik wou geen volledig tas teruggeven);  Toen dit meisje dit zag keerde ze terug naar ons en vroeg in het gebroken frans of ze de soep mocht hebben.    Ik antwoordde van neen, en ja ik had wat schrik dat ze bij ons zou blijven zitten en ik gans haar menu mocht betalen.  Mijn dochters waren toch wel boos op mij.  Ze vonden het erg dat ik dat meisje geen eten wou geven.  Probeer dat dan maar eens uit te leggen.  En eerlijk, ik vond nog dat ze gelijk hadden, het was niet eerlijk. Het meisje had waarschijnlijk heel erg honger en de tas soep hebben wij niet volledig leeggegeten, dus waarschijnlijk is een deel in de afvalemmer verdwenen. .... en het meisje ging buiten en gaf al haar centen aan een man die daar stond en die heel netjes gekleed was..... het is soms toch niet eerlijk.

 

Groetjes,

 

Angelique

18:34 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt dames, dat jullie erbij waren op Zaventem!!!!!
xxx
Chantal en co

Gepost door: Chantal | 11-08-07

Thanks om erbij te zijn!!!

Liefs,
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Behonegn | 11-08-07

Wat naar dat Mister nu al de puberteit ingaat, dat die spuitjes pijn gaan doen is natuurlijk geen prettig vooruitzicht, gelukkig maar ééntje om de drie maanden. Het belangrijkste is dat het afgeremd wordt, ze is nog zo klein.

Dat schooien vind ik ook altijd zo dubbel! Kinderen gebruiken om er rijker van te worden, dat ze daar maar eens iets aan doen! Bij de supermarkt staan ze ook veel en toen ik eens een pak wafels gaf wilden ze ze niet eens, het moest geld zijn. Nou was mijn keuze gauw gemaakt! Heb eens gezien dat ze tegen sluitingstijd worden opgehaald door een poepchique auto met dito heerschap erin... heb dan zin om hem een schop onder de kont te verkopen!

Lieve groeten
Ingrid & Gino

Gepost door: Ingrid & Gino | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.