21-08-07

even kort

Hallo iedereen,

 Eindelijk nog een beetje tijd gevonden om nog iets te schrijven. Ik ben hier in een slechte gewoonte aan het vallen. Maar ja, nu heb ik ook vakantie, dus weg structuur. Bovendien komt er nu meer bezoek en gaan wij veel weg;

Vrijdag hebben wij bezoek gekregen van twee adoptiemama's en hun dochters.  Wij hadden fruitsla gemaakt.  Was heel lekker, want alles was rap op.  De vier ethiopische prinsessen en de witte prinses speelde tussen de regenbuien buiten.  Ze toonden vooral aan elkaar hun turnoefeningen. De dag ging heel vlug voorbij.  's avonds werden we getrakteerd op enjerra. Tot grote vreugde van ons Mistir.  (ik heb dit al een paar keer proberen maken, maar ik ben geen ethiopisch keukenprinses, want mijn enjerra's smaken niet  lekker, volgens Mistir dan)

 Maandag hebben wij bezoek gekregen van een ander adoptiekoppel.  Vandaag is nog een adoptiemama geweest en morgen gaan wij naar de binnenspeeltuin met een adoptiekoppel en een adoptiemama....Eigenlijk is dit ook wel een leuk onderdeel van adopteren, je leert zoveel leuke mensen kennen. En mijn meisjes vinden het super om met allerlei gekleurde kindjes te spelen.   

 Donderdag ga ik waarschijnlijk naar de film. Mijn dochters zouden graag naar Ratatouille gaan kijken.  En gisteren zijn we ook nog eventjes op bezoek geweest bij de Cisse en zijn zus en die hadden hem gezien.  Kunnen mijn dames toch niet achterblijven. 

Ik moet deze week nog iets zoeken voor Abigail haar feestje.  Ze zou voor haar vriendinnen graag een indianenfeestje geven.  Maar waarschijnlijk zal dit ergens in oktober doorgaan.  Het begin van het schooljaar is altijd wel hectisch en dan nog een feestje.  Misschien probeer ik haar te overtuigen om eens een haloweenfeestje te geven. Maar ik hou jullie op de hoogte.

 Voor de rest heb ik niet veel meer te vertellen.  Zondag gaan we op bezoek in hun school en zullen wij weten bij welke juf de meisjes zullen zitten. Ben wel benieuwd. 

 

Alléé voor iedereen een prettige avond

 

 

21:24 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Niet nalaten! Vooral blijven schrijven! Ik lees jullie verhalen graag ;o)

Gepost door: Tania&Co | 21-08-07

fan nog een fan van je verhalen

ilse

Gepost door: ilse | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.