22-08-07

speeltuin

Hallo,

Vandaag stond er een bezoekje in de binnenspeeltuin op het programma. 

Maar de dag was niet al te best begonnen voor mijn vrouwtjes....   Ze gingen samen naar bad.  Een uur later zaten ze nog in bad, wat dus niet al te best voor hun velletje. 

 Papa ging dus naar de badkamer om zijn dochters uit bad te halen..... maar ik hoorde hem vloeken en hem heel boos maken.  Een paar seconden later hoorde ik de meisjes huilen dus nam ik maar een spurtje naar boven...... en wat bleek de gang zag er wat vochtig uit. De mat in de gang kon ik uitwringen en de badkamer kon bijna als zwembad fungeren. Neen, niet  het bad, maar de vloer ernaast. Gewoon niet te doen en de dames kregen er bovenop een boze papa een nog bozere mama cadeau. 

In een hele boze gemoedstoestand zegt een mens dan al een dingen waar hij (in dit geval ik) achteraf wel spijt van krijgen.  En op zich zijn er toch nog ergere dingen dan wat water (een beetje veel, maar ja) op de vloer.  Ik had gezegd dat ze vanaf morgen terug naar het vakantiespeelplein moesten en dat ik alleen wel naar de film zou gaan. Die was voor morgen gepland. 

 Nu heb ik mijn straffen wat milder gemaakt.  We gaan naar de film als ze tot morgen middag heel braaf zijn.  Ze mochten wel niet naar de kampioenen kijken. Bijgevolg lagen ze om half acht in bed en ik denk dat ze er toch wel deugd zullen van hebben, want na vijf minuten sliepen ze allebei al.

 Nu goed, wij zijn deze middag dus naar de binnenspeeltuin gegaan, samen met Nicole en François en hun kinderen (zie link) en met nog een vriendin met haar drie kinderen.  Het was een hele leuke namiddag en de kinderen die kwamen af en toe eens kijken, maar die hebben zich vooral heel goed geamuseerd.  Bedankt voor jullie gezelschap en voor de leuke babbel.

 Morgen staat er dus de film "ratatouille" op het programma. Ben wel benieuwd. Kijk er zelf ook wel naar uit.

 Nu ga ik nog wat relaxen en dan duik ik ook mijn bed in.

 

Slaaplekker allemaal

 

 

20:50 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Heel er genoten van de fijne namiddag!!

Liefs,
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Behonegn | 22-08-07

Tja Die kids doen af en toe eens iets wat niet mag hé. maar als alles nadien weer goed komt, is iedereen weer content. Hop naar de film dus, en geniet ervan!

Gepost door: Geert & Inge | 23-08-07

Ik ben zelf al naar Ratatouille gaan kijken en ik vond het echt een supermooie film. Met een prachtige boodschap!
Veel filmplezier!

Gepost door: Isabel | 23-08-07

Hopelijk is de eerste schooldag goed verlopen!

Groetjes,

Isabel

Gepost door: Isabel | 03-09-07

Hallo ,

hoop dat je je al wat beter voelt.
Zeg , ik dacht dat er ook foto's waren van mijn monstertje. Kan ik die ergens terugvinden ?
Voor de rest : verzorg je een beetje hé.

Dikke x

Gepost door: me | 07-09-07

De commentaren zijn gesloten.