03-09-07

eerste schooldag

Hoi,

 Vandaag was het dus de eerste schooldag.  En dit jaar, geen zenuwachtige meisjes...

 Ze zijn gisteren rond 19.00 uur gaan slapen, waren direct stil en hebben tot kwart na zeven deze morgen geslapen. Niet slecht dus.

 Ze waren  allebei heel vrolijk en zagen het echt wel zitten om elk naar hun eigen klas te gaan.  Het was een supergezellig babbelontbijt, geen van hun twee mondjes stond ook maar een secondje stil.  Rond kwart na acht was het tijd om te vertrekken, jassen aan, boekentassen op de rug en weg waren ze... allée dat was de bedoeling.  Maar ze hebben nu een boekentas met wieltjes onder, en dat maakt de boekentas groter....... met als gevolg dat Abigail dus niet op haar zadel kan als ze haar boekentas op haar rug heeft. Goed hé.  Papa heeft de boekentas dan maar gedragen.

 Om half vier kwamen we aan de school aan.  De school veranderd van naam (naar GO!) en er werden dus heel wat balonnen opgelaten om dit te vieren.  De meisjes waren superblij. Abigail zit naast haar vriendje Cisse (als dat maar goed komt) Dus haar dag kon niet meer stuk. Ook Mistir heeft het geluk om naast haar vriendinnetje te zitten.  Dus allebei tevreden. 

De kinderen hadden niets te doen vanavond, mama, integendeel had wel heel wat schrijfwerk.  Inmiddels is dit ook al achter de rug, liggen de meisjes in bed.  En ga ik nog genieten van een rustig avondje.

 

Morgen gaan de beide meisjes terug dansen.  Dus weinig tijd om te schrijven. Maar ik hou jullie zeker op de hoogte.

 

groetjes

 

20:20 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

eerste schooldag Wat fijn dat ze weer graag naar school gaan,en dat het dan nog goed meegevallen is.
Lekker naast vriendje en vriendinetje zitten,mooier kan het toch niet worden.
liefs en dikke knuffel voor de meiden

Gepost door: oma els | 04-09-07

Leuk dat de eerste schooldag zo goed meegevallen is.

Nog een mooie avond!

Gepost door: Isabel | 04-09-07

Hallokes ik wens U nog een aangename laatavond...liefs...

Gepost door: Athea | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.