06-09-07

September

Hoi,

 Daarnet mijn eerste dagje (ik werk maar parttime,enkel in de voormiddag) gaan werken.  Mijn verlof zit er ook op.

Bovendien ben ik sedert gisteren ook in het bezit van een superverkoudheid.... snotter, snotter,... nies, nies, ....  Maar goed ik blijf het positief bekijken, ik bouw terug wat weerstand op.  En behalve het gesnotter heb ik redelijk goed kunnen werken. 

 De meisjes zijn nog altijd heel opgewekt om naar school te gaan. Ze ondervinden toch wel voordeel om niet de ganse dag samen te zijn (gelukkig, maar) . Dinsdagavond hadden ze allebei huiswerk en allebei iets anders, en dat vonden ze nu zo leuk om terug naast elkaar hun huiswerkt te kunnen maken.  Dit was vorig jaar verboden, omdat ze constant elkaar aan het helpen waren of aan het afkijken. En dit was niet echt de bedoeling.  Bovendien kunnen ze nu ook hun eigen verhaal doen.  En het rare is, vorig jaar was het Mistir die alles vertelde, haar mondje stond niet stil.  Nu is Abigail degene die constant aan het praten is.  Mistir is een stuk stiller dan vorig jaar (ze praat nog genoeg,maar in vergelijking....)

 Morgen gaan ze zwemmen en met een beetje geluk rijden ze mij voorbij met de schoolbus.  De schoolbusjes reden mij, het vorige schooljaar zo goed als e lke week voorbij als ik van mijn werk terug naar huis reed.  Ben dus benieuwd, en zou wel heel leuk zijn.  Ik heb alvast tegen de meisjes gezegd dat ze moeten kijken. 

 IK ga nu vlug nog wat boodschappen doen en dan mijn meisjes oppikken.

 

Alvast vele groetjes,

 

Angelique

14:00 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

verzorg je goed. een goed grog kan helpen

Gepost door: ilse | 07-09-07

Leuk dat de school zo goed verloopt.

Zorg inderdaad goed voor jezelf en véél beterschap!

Gepost door: Isabel | 10-09-07

Hopelijk ben je al wat beter!!!

Anders alles nog ok? Groetjes

Gepost door: Isabel | 19-09-07

De commentaren zijn gesloten.