24-09-07

Mistir haar nieuwe kapsel

Hoi,

Ondertussen is het weer eventjes geleden dat ik hier nog iets heb neergeschreven.  Maar mijn dochters vinden het superleuk om allerlei dingen samen te gaan doen. Niet dat ik dit erg vind, maar hierdoor moeten een aantal taken gebeuren na hun bedtijd. Ik verdeel mijn tijd anders. Bovendien heb ik pc-concurrentie. Mijn dames vinden het super om spelletjes te spelen. Met als gevolg dat ik minder achter mijn pc zit.

 

Nu goed, ga onze weken een beetje samenvatten.  Mistir heeft vorige week zondag haar eerste wedstrijd gelopen.  Ze had gekozen voor de 1000 meter en verspringen.  Het verspringen ging vrij goed, maar we zagen dat ze vooral de techniek nog goed onder de knie moet krijgen.  Het lopen was behoorlijk, maar omdat ze zou hard stond te stressen voor ze vertrok, was haar ademhaling niet optimaal en kon ze haar snelheid niet echt aanhouden. Maar ze had wel haar best gedaan. Ik beloofde haar dat ze maandag na de school een slagroomtaartje zou krijgen.  Maandag kwam ze uit school en ze had een heel lief rood papieren hartje voor mij gemaakt. Daarop stond geschreven ; Liefen mama, ik zie je graag en  betankt voor hut taartju.    (de fouten waren haar vergeven, ik vond het super) en ja het taartju  heeft ze gekregen.

 

Vorige week woensdag zijn ze juweeltjes gaan maken.  Ik mocht ze om half vijf terug gaan ophalen. Abigail had een leuke krans met speldjes gemaakt en een armband.  Mistir had een hele leuke ketting gemaakt.  Deze heb ik dan van haar gekregen want ze vond dat ik wel iets mocht krijgen. Lief hé.  Abigail wou die van haar houden, maar vond dat dat ze niet kon onderdoen en zij heeft dan de hele avond heel veel geknuffeld en wel 10 keer gezegd dat ik de liefste mama van de wereld ben.  Super hé

 Zaterdag zijn we naar een adoptieaankomstfeestje geweest. Het was er superleuk. De kinderen hebben leuk gespeeld en wij konden met een aantal bekende babbelen. 

 Gisteren heb ik dan Mistir haar haartjes in een nieuw kapsel gedaan.  Hieronder vinden jullie de foto's.

mistir kapsel2kl

mistir

En nu gaan ik mijn dochters in bed gaan stoppen. Tot later

19:12 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Harstikke mooi dat kopke van Mistir,ik weet niet hoe je het allemaal gedaan krijgt.En super dat ze zelf vinden dat ze de allerliefste moeder van de wereld hebben.

Heel veel lieve groetjes
Gepost door: oma els | 24-09-07

weeral zo'n mooi kapsel.
Ik zal het maar niet aan Mekdes laten zien want helaas zijn mijn vaardigheden nog niet zo goed...
Chapeau

Gepost door: nadia | 25-09-07

tof toffe kids die jullie hebben, mama overladen met cadeautjes en knuffels, om weg te smelten!!!
Jullie lijken ons anders ook wel een stel toffe ouders die veel met de kids ondernemen.
Die haar coupkes zien er wel altijd mooi uit bij mister en mijn handen kriebelen om ons meiske in spé ook te voorzien van leuke vlechtjes enz...

Groetjes
de wachtenden

Gepost door: Ingrid & Gino | 25-09-07

mooi kapsel !

Gepost door: ilse | 25-09-07

mooi echt een mooi kapsel!!

Gepost door: Geert & Inge | 29-09-07

Nog eens Mistir haar kapsel komen bewonderen!

Nicole & co

Gepost door: François & Nicole | 30-09-07

De commentaren zijn gesloten.