24-09-07

Mistir haar nieuwe kapsel

Hoi,

Ondertussen is het weer eventjes geleden dat ik hier nog iets heb neergeschreven.  Maar mijn dochters vinden het superleuk om allerlei dingen samen te gaan doen. Niet dat ik dit erg vind, maar hierdoor moeten een aantal taken gebeuren na hun bedtijd. Ik verdeel mijn tijd anders. Bovendien heb ik pc-concurrentie. Mijn dames vinden het super om spelletjes te spelen. Met als gevolg dat ik minder achter mijn pc zit.

 

Nu goed, ga onze weken een beetje samenvatten.  Mistir heeft vorige week zondag haar eerste wedstrijd gelopen.  Ze had gekozen voor de 1000 meter en verspringen.  Het verspringen ging vrij goed, maar we zagen dat ze vooral de techniek nog goed onder de knie moet krijgen.  Het lopen was behoorlijk, maar omdat ze zou hard stond te stressen voor ze vertrok, was haar ademhaling niet optimaal en kon ze haar snelheid niet echt aanhouden. Maar ze had wel haar best gedaan. Ik beloofde haar dat ze maandag na de school een slagroomtaartje zou krijgen.  Maandag kwam ze uit school en ze had een heel lief rood papieren hartje voor mij gemaakt. Daarop stond geschreven ; Liefen mama, ik zie je graag en  betankt voor hut taartju.    (de fouten waren haar vergeven, ik vond het super) en ja het taartju  heeft ze gekregen.

 

Vorige week woensdag zijn ze juweeltjes gaan maken.  Ik mocht ze om half vijf terug gaan ophalen. Abigail had een leuke krans met speldjes gemaakt en een armband.  Mistir had een hele leuke ketting gemaakt.  Deze heb ik dan van haar gekregen want ze vond dat ik wel iets mocht krijgen. Lief hé.  Abigail wou die van haar houden, maar vond dat dat ze niet kon onderdoen en zij heeft dan de hele avond heel veel geknuffeld en wel 10 keer gezegd dat ik de liefste mama van de wereld ben.  Super hé

 Zaterdag zijn we naar een adoptieaankomstfeestje geweest. Het was er superleuk. De kinderen hebben leuk gespeeld en wij konden met een aantal bekende babbelen. 

 Gisteren heb ik dan Mistir haar haartjes in een nieuw kapsel gedaan.  Hieronder vinden jullie de foto's.

mistir kapsel2kl

mistir

En nu gaan ik mijn dochters in bed gaan stoppen. Tot later

19:12 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-09-07

September

Hoi,

 Daarnet mijn eerste dagje (ik werk maar parttime,enkel in de voormiddag) gaan werken.  Mijn verlof zit er ook op.

Bovendien ben ik sedert gisteren ook in het bezit van een superverkoudheid.... snotter, snotter,... nies, nies, ....  Maar goed ik blijf het positief bekijken, ik bouw terug wat weerstand op.  En behalve het gesnotter heb ik redelijk goed kunnen werken. 

 De meisjes zijn nog altijd heel opgewekt om naar school te gaan. Ze ondervinden toch wel voordeel om niet de ganse dag samen te zijn (gelukkig, maar) . Dinsdagavond hadden ze allebei huiswerk en allebei iets anders, en dat vonden ze nu zo leuk om terug naast elkaar hun huiswerkt te kunnen maken.  Dit was vorig jaar verboden, omdat ze constant elkaar aan het helpen waren of aan het afkijken. En dit was niet echt de bedoeling.  Bovendien kunnen ze nu ook hun eigen verhaal doen.  En het rare is, vorig jaar was het Mistir die alles vertelde, haar mondje stond niet stil.  Nu is Abigail degene die constant aan het praten is.  Mistir is een stuk stiller dan vorig jaar (ze praat nog genoeg,maar in vergelijking....)

 Morgen gaan ze zwemmen en met een beetje geluk rijden ze mij voorbij met de schoolbus.  De schoolbusjes reden mij, het vorige schooljaar zo goed als e lke week voorbij als ik van mijn werk terug naar huis reed.  Ben dus benieuwd, en zou wel heel leuk zijn.  Ik heb alvast tegen de meisjes gezegd dat ze moeten kijken. 

 IK ga nu vlug nog wat boodschappen doen en dan mijn meisjes oppikken.

 

Alvast vele groetjes,

 

Angelique

14:00 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-09-07

eerste schooldag

Hoi,

 Vandaag was het dus de eerste schooldag.  En dit jaar, geen zenuwachtige meisjes...

 Ze zijn gisteren rond 19.00 uur gaan slapen, waren direct stil en hebben tot kwart na zeven deze morgen geslapen. Niet slecht dus.

 Ze waren  allebei heel vrolijk en zagen het echt wel zitten om elk naar hun eigen klas te gaan.  Het was een supergezellig babbelontbijt, geen van hun twee mondjes stond ook maar een secondje stil.  Rond kwart na acht was het tijd om te vertrekken, jassen aan, boekentassen op de rug en weg waren ze... allée dat was de bedoeling.  Maar ze hebben nu een boekentas met wieltjes onder, en dat maakt de boekentas groter....... met als gevolg dat Abigail dus niet op haar zadel kan als ze haar boekentas op haar rug heeft. Goed hé.  Papa heeft de boekentas dan maar gedragen.

 Om half vier kwamen we aan de school aan.  De school veranderd van naam (naar GO!) en er werden dus heel wat balonnen opgelaten om dit te vieren.  De meisjes waren superblij. Abigail zit naast haar vriendje Cisse (als dat maar goed komt) Dus haar dag kon niet meer stuk. Ook Mistir heeft het geluk om naast haar vriendinnetje te zitten.  Dus allebei tevreden. 

De kinderen hadden niets te doen vanavond, mama, integendeel had wel heel wat schrijfwerk.  Inmiddels is dit ook al achter de rug, liggen de meisjes in bed.  En ga ik nog genieten van een rustig avondje.

 

Morgen gaan de beide meisjes terug dansen.  Dus weinig tijd om te schrijven. Maar ik hou jullie zeker op de hoogte.

 

groetjes

 

20:20 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |