10-01-08

donderdag

Hallo,

Nadat we waren aangesloten op het internet, kwamen we tot de conclusie dat onze telefoon het niet meer deed.  Een paar minuten later, bleek ook dat de koelkast warm was. En dat is helemaal niet de bedoeling.  Dus contact opgenomen met Belgacom. Gelukkig bestaan er nog gsm's. Anders konden wij zoals in de goede oude tijd bij de buren om eens een belletje te doen.  En gingen wij naar de winkel een ijskast kopen.

 Besluit : woensdag middag zouden de koelkast en de belgacommannen komen.  Belgacom was hier op de middag en dus zag er al goed uit. Maar de meneer van frigo bleek niet zo stipt te zijn met het begrip "middag" en landde hier pas om tien voor zes.  

We hebben dus een ganse woensdagnamiddag binnen gezeten, en dat is niet onze gewoonte. Bovendien was het ook nog eens droog weer.  Helaas was dit toch aan de kinderen te merken.  Ze lopen ook graag buiten, en een wandelingtje verzet de zinnen. 

Maar goed, toen ik 's avonds spaghetti maakte, kregen ze plots een supergoedidee...... ze zouden spaghetti eten zoals in de film.  Ik kon me daar niet direct een voorstelling van maken.  Tot ze elk aan dezelfde sliert begonnen te eten, toen dacht ik ook aan de scène van Lady en de vagebond en begon ik me af te vragen wat zij op het eind zouden doen.  Toen ze aan elkaars lippen waren gekomen en dus de spaghetti op was, zei Abigail: " zo leren ze in films kussen, nu moet je de tongen tegen elkaar steken.  Maar wees gerust, Mistir, ik vind jouw tong vies en ga dat dus niet proberen.  Ik snap niet dat grote kinderen dit wel willen doen. " Ik ga haar daar zeker aan herinneren als ze hier binnen een paar jaar (hopelijk nog een tiental) vriendje voor de deur staat en hem staat te zoenen.  Ik denk dat ze dat toch minder vies zal vinden.....

 Morgen krijgt Abigail terug een repetitie op school voor het classic for kids koor. Ben wel benieuwd.  En Mistir die gaat zondag een wedstrijd lopen, dit is ondertussen ook wel eventjes geleden. Ben dus ook benieuwd wat ze gaat doen.  En ik, ga zaterdag naar mijn eerste les Amhaars (taal van Ethiopie).  Ben benieuwd.

En nu staat er borden en bestek, potten en pannen te wachten op hun bad, dus dat ik ga maar eens gaan doen.

 allemaal de groetjes en tot later.

 Angelique

 

oja, ook nog hiep hiep hoera voor oma Els. Zij is jarig vandaag.    Laat de taart maar smaken, hé

18:17 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amaai DAt ze maar goed zingen en lopen :-)
En dat zoenen, dat zal idd nog veranderen.

Gepost door: patsy | 10-01-08

succes! Succes met het zingen, het lopen, .... én het Amhaars! We zijn benieuwd hoe dat loopt! ;)

Gepost door: Tabitha en Esli | 11-01-08

Zo de week zit er op en we kunnen weer aan het weekend beginnen...lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 11-01-08

Telefoon en koelkast stuk,alles tegelijk.
maar een zangeres en een loopster in huis en dan nog een mama die amhaars gaat leren,dat is de max.
liefs xxx

Gepost door: oma els | 13-01-08

Hei Angelique,
wij zijn via de blog van Ly hier terecht gekomen... Hopelijk werkt de nieuwe koelkast helemaal zoals het hoort!!! En dat van die spaghetti... laat het nog maar eventjes duren voor ze echte spaghettikussen uitdelen, niet? ;-))

Gepost door: Tine | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.