14-01-08

maandag 14 januari 2008

Hallo,

 

Ik ben hier weer eens superorigineel met mijn titels, maar ja. Ik heb dus besloten om elke update als titel de datum te zetten.  Andere ideeën zijn welkom, natuurlijk.

 Abigail heeft vrijdag een goede zangrepetitie gehad. Ze mag zelfs bij het volgende optreden solo zingen. Maar ze heeft gezegd dat ze dit niet durft en de dirigent had haar gezegd dat ze alleen mag zingen, maar niet hoeft. Ze heeft hier trouwens de hele avond aan het zingen geweest. (momenteel ligt ze nu ook te zingen in bed. Vind ik super, alleen vrees ik nu wel voor morgenochtend)

 Zaterdag had ik mijn eerste Amhaarse les (taal van Ethiopie). Ik was er nog samen met drie andere koppels, die reuzegoed meevielen.  Ik wil dit vooral leren om ons Mistir toch iets te kunnen meegeven van haar land.  Toen ik na de les thuis een beetje aan het oefenen was, was zij wel degene die hier plat lag van het lachen..... gelukkig kan ze geen Amhaars meer en zal het dus wel niet aan mijn uitspraak gelegen hebben !!!!

Zondag moest ons Mistir wedstrijd gaan lopen. Het was cross en het zag er vooral heel modderig uit. Maar blijkbaar is dit echt wel iets voor haar, hoe vuiler ze kan worden hoe beter. Ze heeft heel goed gelopen, maar heeft toch wel problemen met haar ademhaling.  Ze had bij de aankomst last van hevige keelpijn en was toch wel richting hyperventileren aan het gaan.  Ze vertelde dat ze rapper zou kunnen lopen, maar dat ze bijna niet kan ademen. 't ja, dat is natuurlijk wel een probleem.  Bovendien is ze heel zenuwachtig en dat is ook niet bevoorderlijk voor de ademhaling.

Zondagnamiddag stond er een overwachts uitstapje naar de binnenspeeltuin op het programma.  Ons Nicolleke vroeg mij via msn wat ik zou doen, en van het een kwam het ander en een paar uren later zaten wij gezellig te kletsen in 't mierennest. Bedankt Nicolle voor de leuke babbel, moeten we maar eens vaker doen.

 Voor de rest van de week zal het weer superdruk zijn. Doordat ik de laatste tijd teveel werk op mijn werk heb, ga ik een paar dagen voltijds werken om er een beetje door te geraken.  Dus, ga ik wat minder vrije tijd hebben, maar dat overleven we hier wel.

Ik ga me nu volledig op mijn strijk gaan storten, zodat straks alles mooi terug in de kasten ligt en ik opnieuw met een lege wasmand kan starten.

Groetjes,

20:20 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

waauw hoe fijn voor abigail da ze zo solo mag zingen!! een echte natuurtalent dan!! :)..

mss dat mistir wel speciale oefeningen kan doen om haar ademhaling zo wa ja te oefenen.. wat een prachtdochters zeg :)

ale veel succes met de strijk :)
tot binnenkort

x lisa

Gepost door: lisa | 14-01-08

zangers en lopers

Amaai zo'n flinke dochters,en ik kan me voorstellen hoe ze lachen als mama Amhaars aan het oefenen is.

Lieve groetjes
oma els


Gepost door: oma els | 17-01-08

19/01/2008 Alee, om te volgen op uwe originele titel, hier den datum van ons berichtje.
Dat Amhaars dat gaat ons zeker lukken.
Lopen dat doen we ook graag hoor, zie maar eens ons sportblogske: http://mijnmarathondroom.skynetblogs.be
Op 24/02/2008 is er een cross bij ons hier in Lebbeke, Komt Mistir daar lopen, da, komen we zeker supporteren. Na de run zorgen wij dan wel voor koffie en taart!
De strijk die moet ge wel thuis laten hé. (hihi)

Gepost door: Geert | 19-01-08

De commentaren zijn gesloten.