17-02-08

zondag 17 februari 2008

Hoi,

 Een superdruk weekend achter de rug,maar toch weer een gaatje gevonden om wat te bloggen.

 Vrijdag ben ik terug met mijn tom-du-collectie op stap geweest. Ditmaal bijmijn zus en ik ben daar blijven logeren.  Zaterdag zijn we naar het doopfeest geweest van Mattiz.  We zijn met de hele familie naar een leuk plekje geweest om het doopfeest te vieren. Het was juist over de grens in Nederland.  Een grote speeltuin, zowel binnen als buiten en we mochten er genieten van lekkere pannekoeken (voor mij met appeltjes en het was heerlijk).

 Ons Mistir is hier volop aan het aftellen naar haar verjaardag.  Je kan je niet voorstellen hoe ze er naar toe leeft. Eerst werk,elke morgen is het doorstrepen op de kalender van de vorige dag.  En dan gaat ze minstens 20 keer per dag vertellen hoeveel keer ze nog moet slapen.  Volgens mij denkt ze dat het dan rapper haar verjaardag zal zijn.  Tegen dat het weekend is, is ze een echt stresskonijntje.  Hopelijk kan ze nog genoeg slapen, anders zal ze haar verjaardag doodop vieren. 

tot later.

15:30 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

En wanneer is Mistir dan jarig? Amaai de mama, met zo'n zenuwpietje rond je ... dat ze er maar van geniet, hte verlangen ernaar is al de halve pret.
Ik doe enkel mee aan de beurs in Gent. Doe elke zaterdag al een party ik kan het niet maken om dan nog eens de zondag ook weg te zijn.

Gepost door: Patsy | 18-02-08

Ik weet niet wanneer Mistir jarig is,maar begin alvast te zingen:::lang zal ze leven in de gloria hieperdepiep hoera Mistir!!!!!!
en een dikke knuffel
oma
els

Gepost door: OMA ELS | 21-02-08

Alvast proficiat aan jullie jarige! wij zijn blij dat de verjaardagskriebels hier weer voor een tijdje voorbij zijn. yibe was net als Mistir al een hele tijd aan het aftellen. Het is niet te geloven wat voor inpakt dat had op hem.
Groetjes!
Inge
http://dannyeningeltje.skynetblogs.be/

Gepost door: Inge L | 27-02-08

zomaar hé ,
eindelijk nog eens tijd gevonden om bij te lezen. Blij dat met jullie alles goed gaat.
X

Gepost door: ikke | 27-03-08

De commentaren zijn gesloten.