28-06-08

vakantie

Hallo,

 

Voor iedereen : EEN PRETTIGE VAKANTIE

(al zijn er mensen die nog moeten werken)

 

Vrijdagmiddag stond ik aan de schoolpoort te wachten, voor de laatste keer dit schooljaar...  en eerlijk, het was met een gemengd gevoel. Stom hé.  Maar volgend schooljaar gaan mijn dames al naar het derde. Wat worden ze toch groot. zucht, zucht.

Geloof me, ik vind het best leuk dat ze groter worden, maar toch.  Ik geniet enorm van de kinderen. Ze zitten op een hele leuke leeftijd. Kunnen veel, ik kan ze overal meenemen, ze luisteren goed, doen meestal nog wat we vragen. 

Genoeg gezaagd, we gaan met volle teugen genieten van de vakantie, met veel zon, maar liefst niet te warm.   

Deze middag gaan de kinderen zwemmen, niet het ideale weer. Maar het buitenzwem gaat hier vandaag open en dan mag iedereen gratis binnen.  En omdat mijn twee dames echte waterratten zijn, kunnen wij hen dit uitstapje niet onthouden.

Vanavond gaan de kinderen gaan logeren bij mijn zus.  Ik geniet hier ondertussen van mijn weekend Couleur Cafe. Dit is het enige festival dat ik voor geen geld van de wereld wil missen.  En dat is ook het enige weekend dat ik zonder mijn kinderen op stap ben.  Moet ook eens kunnen.   Het is altijd al een hele tijd stappen van de auto naar Turn en Taxi en dan is het de hele avond rechtstaan. Is niet ideaal met kinderen.  En een keer per jaar, moet echt wel kunnen.

Ik heb gisteren trouwens voor de eerste keer bananenfrieten gegeten. En 't was superlekker, echt een aanrader.  De frieten werden verkocht door een congolees eetstandje.  Het eten is er vrij duur, maar toch ga ik het niet laten om daar elke avond iets te eten. Het is gewoon super om te kunnen kiezen uit eten van heel wat landen.  Er stond trouwens ook een eetstandje van Ethiopie. Dus dat wil ik vanavond wel eens proberen. 

Ik ga me nu met heel veel zin  achter mijn strijkplank gaan stellen, en genieten van die bergen strijk die weg moeten..... (ik ben echt wel een geboren optimist hihihi)

 

Groetjes en maak er met zijn allen een leuk weekend van.

 

13:26 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gevonden blij dat we ons ook langs deze weg kunnen vinden ik leer er wat van bij!

Gepost door: christiane | 29-06-08

benieuwd hoe jouw weekend was muziek en bijpassende hapjes? en nu een nieuwe week en de kindjes niet naar school ,dit zal druk worden maar o zo plezant

Gepost door: christiane | 29-06-08

Fijne updates!
We zijn blij dat we weer kunnen meevolgen!

Groetjes,
Tabitha en Esli

http://our-ethiopian-flower.blogspot.com/

Gepost door: Tabitha en Esli | 30-06-08

De commentaren zijn gesloten.