30-06-08

Couleur café

Hoi,

 

Het leukste festival van het jaar is weer voorbij, jammer jammer.  Het is weer eens superleuk geweest.  Op zich maar best dat dit maar drie dagen duurt,  ik ben doodop, heb enorm zere benen, en mijn voeten tellen verschillende blaren.  Daar heeft vooral het lang rechtstaan en de ondergrond iets mee te maken. Je loopt eigenlijk de ganse tijd op stenen (losse stenen, groot en klein). Bovendien zorgde het droge weer en de wind voor een woestijneffect.  Het had wel iets, alleen niet echt gezond. MIjn haar leek op een strooien dakje.  Maar na het wassen en vooral de halve fles balsem, leek het weer de goede kant op te gaan.

 Over de kinderen kan ik helaas weinig vertellen.  Eerlijk, ik heb ze niet echt veel gezien en deze morgen zijn ze vertrokken op sportkamp.  Ben eens benieuwd welke leuke dingen ze zullen doen vandaag. Elke dag deden ze andere sporten, en hopelijk ontdekken ze wel nieuwe sporten. 

Ik ga hier vandaag een beetje de luie kant op. Mijn lichaam wil niet echt mee, dus ga ik me straks een filmpje opzetten, en eens languit in mijn zetel liggen. Moet kunnen hé, voor een keertje.

Tot later.

10:04 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

welkom terug!!!! Hey! Ik ben blij dat je terug online bent!
Groetjes,
Inge

Gepost door: Inge L | 30-06-08

hihi, tja...dat komt ervan he, willen feesten maar liefst 3 dagen aan een stuk:P.
Nee nee, het is je gegund hoor;-).
Hopelijk zijn die voetjes snel teug de oude.
Fijn dat de kids op sportamp gaan!

Groetjes,
Nicole

Gepost door: Nicole | 01-07-08

De commentaren zijn gesloten.