09-07-08

woensdag 9 juli 2008

Hallo,

Tijdens de regenbuien,ga ik nog maar wat computeren. En mijn blogje updaten.

Het is vier uur in de namiddag en mijn kinderen zitten zich te amuseren in bad. Kwestie van toch maar wat waterplezier te hebben.  Ik ga toch wel eens moeten gaan piepen, want ik vrees dat mijn badkamer straks verhuurd kan worden als zwembad. 

Mijn ouders  waren maandag 35 jaar getrouwd en dat moesten we wel vieren. Een vriendin van mijn ouders had een hele leuke tekst geschreven en die zou ze dinsdag na het namiddag van ziekenzorg (waar mijn vader ook in meewerkt) aflezen.  Ik had de tekst doorgemaild gekregen en was op een manier toch wel nieuwsgierig naar de reactie van mijn ouders.  Dus zijn we gisteren richting ouders vertrokken. Gewapend met bloemen en cadeautjes.   Ze waren best wel verrast.  En wij hebben er wel nog een leuk feestje van gemaakt.  Met wafels en oliebollen. En voor ons Mistir veel slagroom....

 Het weekend dat gepasseerd is zijn de kinderen bij mijn ouders gaan logeren. Er was kermis en er werd zondagmorgen een ontbijt georganiseerd en daar wilden mijn ouders eens gaan pronken met hun kleinkinderen. 

Voor de rest gebeurd hier wel weinig.  Het is dan wel vakantie voor de kinderen,maar wij moeten nog werken.  Ze zijn al naar het vakantiespeelplein geweest.   Het is daar blijkbaar heel leuk, maar veel verhalen hoor ik daar niet over.  Vandaag zijn ze thuis gebleven omdat Mistir naar de logopedie moest. Maar morgen zullen ze waarschijnlijk wel terug gaan. 

 Zaterdag vertrekken mijn ouders naar zee voor veertien dagen en dan zouden de kinderen wel een paar dagen naar daar gaan. We weten nog niet juist wanneer. Maar misschien houden we wel beter rekening met het weer. De regenbuien van de laatste dagen indachtig, lijkt het me niet leuk om dan op het strand te zitten. We zullen dus wel zien.

Andere vakantieplannen zijn er voor het moment nog niet.  Maar we zullen ons niet echt vervelen. Bovendien heb ik nog een afspraak met ons Nicolleke tegoed, en dat is ook al een leuk vooruitzicht...

Groetjes en als je buiten gaat, vergeet dan je paraplu niet.

 

16:10 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Hoi
Hoe is het nu met de badkamer,nog geen overstroming???Als ze zich maar amuzeren want van dit weer wordt een mens ook niet vrolijk van.

Jammer dat we zo ver van elkaar wonen!!!

liefs xxx voor de kids
oma els

Gepost door: oma els | 09-07-08

Die afspraak zal er komen, ik kijk het na;-).
Groetjes,
Nicole

Gepost door: Nicole | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.