21-07-08

21 juli 2008

Hallo,

Gisteren hebben wij Mistir en Abigail naar Nieuwpoort gebracht. Mijn ouders huren daat elk jaar een appartement. Helaas moet ik deze periode altijd werken en kunnen wij nooit voor een paar dagen gaan.

 

Maar voor de kinderen geen erg. Ze vinden het wel leuk om een weekje bij oma en opa te zijn.  Dus heben wij ze gisteren naar zee gebracht.  Wij hebben dan nog wat rondgekuierend en geshopt.... en dan was het tijd om afscheid te nemen. Mistir was zoals altijd haar vrolijke zichzelf, Abigail had het wel moeilijk om afscheid te nemen.  (eerlijk, 't is ook niet mijne sterkste kant, maar ja, als mama weent, is het niet leuk voor de kinderen, dus ik heb maar een beetje heel hard op mijn lip gebeten). 

Deze morgen toch al maar een keertje gebeld. En ze hadden gisteren nog spelletjes gespeeld en Abigail had nog vakantieblaadjes zitten maken.  En ze gingen deze morgen naar het strand. Ik hoop alleen dat het weer een beetje beter is dan hier, want hier is het al de ganse dag aan het regenen.  Ik zal het straks wel horen, want ik ga zeker nog wel eens bellen.

Vrijdag gaat hun papa hun halen.  En vrijdagavond gaan we naar sfinks.  Het is de eerste keer dat de kinderen op vrijdag zullen meegaan. Maar er is gipsymuziek en meestal is dat wel heeeeel dansbaar. Zondag gaan we terug naar sfinks, maar dan zullen wij vooral in het kinderdorp zitten.  Zaterdag komt Fata morgana naar Hamme en daar moeten we toch wel bijzijn. 

nu nog wat afwassen en de gestreken was op zijn plaats leggen en dan kan ik gaan luieren in de zetel.  Ik ben aan een nieuw boek begonnen en 't is best wel aangenaam lezen.

Hou jullie goed, als je naar buiten gaat vergeet de paraplu niet....

 

18:04 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

sfinkx wie weet zien we elkaar deze keer wel eens

Gepost door: vicky | 21-07-08

Het wordt heel mooi weer,dus laat die meiden maar genieten!!!!!!!
En vrijdag iedereen genieten op sfinkx.
en leg je paraplutje maar ver weg want we willen het voorlopig niet meer nodig hebben!!!!
Heel veel lieve groetjes
oma elsxxx

Gepost door: oma els | 23-07-08

tof tof dat je terug online bent
ps bij ons ben je ook nog altijd eens welkom

Gepost door: Ilse | 23-07-08

Ik ook nog eens......
,ik denk aan de vele kindjes die nu buiten willen en het stormt ,nog een paar weken en 't is weer school!maar geef ze nu knutsel boekjes
voor volgende ik heb ik een zon besteld
Knuffels van Chris

Gepost door: christiane | 13-08-08

De commentaren zijn gesloten.