21-07-08

21 juli 2008

Hallo,

Gisteren hebben wij Mistir en Abigail naar Nieuwpoort gebracht. Mijn ouders huren daat elk jaar een appartement. Helaas moet ik deze periode altijd werken en kunnen wij nooit voor een paar dagen gaan.

 

Maar voor de kinderen geen erg. Ze vinden het wel leuk om een weekje bij oma en opa te zijn.  Dus heben wij ze gisteren naar zee gebracht.  Wij hebben dan nog wat rondgekuierend en geshopt.... en dan was het tijd om afscheid te nemen. Mistir was zoals altijd haar vrolijke zichzelf, Abigail had het wel moeilijk om afscheid te nemen.  (eerlijk, 't is ook niet mijne sterkste kant, maar ja, als mama weent, is het niet leuk voor de kinderen, dus ik heb maar een beetje heel hard op mijn lip gebeten). 

Deze morgen toch al maar een keertje gebeld. En ze hadden gisteren nog spelletjes gespeeld en Abigail had nog vakantieblaadjes zitten maken.  En ze gingen deze morgen naar het strand. Ik hoop alleen dat het weer een beetje beter is dan hier, want hier is het al de ganse dag aan het regenen.  Ik zal het straks wel horen, want ik ga zeker nog wel eens bellen.

Vrijdag gaat hun papa hun halen.  En vrijdagavond gaan we naar sfinks.  Het is de eerste keer dat de kinderen op vrijdag zullen meegaan. Maar er is gipsymuziek en meestal is dat wel heeeeel dansbaar. Zondag gaan we terug naar sfinks, maar dan zullen wij vooral in het kinderdorp zitten.  Zaterdag komt Fata morgana naar Hamme en daar moeten we toch wel bijzijn. 

nu nog wat afwassen en de gestreken was op zijn plaats leggen en dan kan ik gaan luieren in de zetel.  Ik ben aan een nieuw boek begonnen en 't is best wel aangenaam lezen.

Hou jullie goed, als je naar buiten gaat vergeet de paraplu niet....

 

18:04 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-07-08

woensdag 9 juli 2008

Hallo,

Tijdens de regenbuien,ga ik nog maar wat computeren. En mijn blogje updaten.

Het is vier uur in de namiddag en mijn kinderen zitten zich te amuseren in bad. Kwestie van toch maar wat waterplezier te hebben.  Ik ga toch wel eens moeten gaan piepen, want ik vrees dat mijn badkamer straks verhuurd kan worden als zwembad. 

Mijn ouders  waren maandag 35 jaar getrouwd en dat moesten we wel vieren. Een vriendin van mijn ouders had een hele leuke tekst geschreven en die zou ze dinsdag na het namiddag van ziekenzorg (waar mijn vader ook in meewerkt) aflezen.  Ik had de tekst doorgemaild gekregen en was op een manier toch wel nieuwsgierig naar de reactie van mijn ouders.  Dus zijn we gisteren richting ouders vertrokken. Gewapend met bloemen en cadeautjes.   Ze waren best wel verrast.  En wij hebben er wel nog een leuk feestje van gemaakt.  Met wafels en oliebollen. En voor ons Mistir veel slagroom....

 Het weekend dat gepasseerd is zijn de kinderen bij mijn ouders gaan logeren. Er was kermis en er werd zondagmorgen een ontbijt georganiseerd en daar wilden mijn ouders eens gaan pronken met hun kleinkinderen. 

Voor de rest gebeurd hier wel weinig.  Het is dan wel vakantie voor de kinderen,maar wij moeten nog werken.  Ze zijn al naar het vakantiespeelplein geweest.   Het is daar blijkbaar heel leuk, maar veel verhalen hoor ik daar niet over.  Vandaag zijn ze thuis gebleven omdat Mistir naar de logopedie moest. Maar morgen zullen ze waarschijnlijk wel terug gaan. 

 Zaterdag vertrekken mijn ouders naar zee voor veertien dagen en dan zouden de kinderen wel een paar dagen naar daar gaan. We weten nog niet juist wanneer. Maar misschien houden we wel beter rekening met het weer. De regenbuien van de laatste dagen indachtig, lijkt het me niet leuk om dan op het strand te zitten. We zullen dus wel zien.

Andere vakantieplannen zijn er voor het moment nog niet.  Maar we zullen ons niet echt vervelen. Bovendien heb ik nog een afspraak met ons Nicolleke tegoed, en dat is ook al een leuk vooruitzicht...

Groetjes en als je buiten gaat, vergeet dan je paraplu niet.

 

16:10 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |