14-08-08

14 augustus 2008

Hoi,

 

De vakantie vliegt hier vooruit.  En zoals gewoonlijk hebben wij hier vanalles te doen en geraakt mijn blogje ferm achterop.  Als de routine wegvalt, is het precies of ik nog minder tijd heb.

Gisteren zijn de kinderen met oma en opa om een nieuwe schooltas geweest.  Mistir heeft een rode boekentas gekozen, Abigail blijft in het roze en koos voor een Diddleboekentas.  Het kaftpapier is gekozen en de etiketten waar ook meegebracht. Voor hen kan het nieuwe schooljaar starten.  Volgende week mag ik een mailtje naar de school sturen om te vragen hoeveel kindjes er in de klas zullen zitten. Abigail verjaart op 31/08 en wil haar traktatie meenemen op 1 september. Omdat de openklasdag op haar verjaardag en de dag daarna de school begint, moet ik het dus vroeger weten.

Voordeel is, dat ik nu ook zal weten of ze in het derde zullen samen zitten of dat er toch twee klassen zullen zijn. Mijn dames zouden heel graag terug samenzitten, dus dat wordt afwachten. 

Het is hier voor het moment superdruk omdat ik heel veel klusjes te doen heb. (in huis heb je dus altijd werk). Maar wil nog heel veel doen, want  in september begin ik voltijds te werken en volgende week begin ik terug aan mijn Tom-du winterseizoen. Alles prijzen, uitnodigingen versturen..... neen, vervelen is er nu niet bij.  Ook een voordeel, want met dit slechte weer kunnen  wij toch nergens heen.

MIjn meisjes amuseren zich wel heel goed. Ze vervelen zich ook niet echt, wat tijdens andere regenvakantie (die meestal korter zijn) wel het geval zijn.  Maar ze hebben mij al mogen mee helpen muren verven. Was wel heel super, met de radio heel luid en dan de hele tijd zingen. En eerlijk, ze deden het niet slecht.  Ze mochten oorspronkelijk enkel de eerste laag zetten, maar ze hebben bij de tweede beurt ook nog meegeholpen.  En behalve dat Mistir met haar voeten tegen de geverfde muur zat, en dan goed ging rondlopen, ging de rest zonder veel morsen. (paarse voeten op de vloer, 't had wel iets..... maar gelukkig hebben wij alles kunnen afwassen)

' t ja ons Mistir is er ook wel eentje. Vorige week een hele middag achter mijn botervlootje gezocht. Ik wist dat zij het had weggezet, maar op het moment dat ik het nodige had was zij niet thuis.  En weet je waar hets stond ?  In de diepvrieser, blijkbaar had ik gevraagd om het fris te zetten en is het verschil tussen frigo en diepvriezer toch nog niet helemaal duidelijk. Maar de boter was wel niet smeerbaar meer.

Nu ga ik nog wat klussen en dan mijn meisjes afhalen bij hun vriendinnetje.  Hou jullie goed

 

 

16:03 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Diepvries-verwarring Oh hoe herkenbaar. Ik vroeg Tsion onlangs om de eieren in de koelkast te zetten.... Ik vond ze terug in de diepvriezer. Alle 12 ... (voor wie het interesseert: diepgevroren eitjes barsten open, maar lopen niet uit ;o)

Gepost door: Tanne | 14-08-08

diepvries Zij is nog jong en zal het niet begrepen hebben,maar ik"ben niet meer zoooooo jong"was mijn portemone kwijt en vond het vlees op de plaats van de potemone,dus mijn portemone in de...... koelkast!!!
liefs oma els xxx

Gepost door: oma els | 15-08-08

binnen enkele jaren zullen de kids niet meer half augustus al om schoolgerief gaan hoor en de school zal zeker nog niet mogen beginnen. :-)

Ik kon je pakket van TD niet meebrengen, had al beloofd aan een collegaatje hier in de buurt omdat zij op reis is voor 2 weken, anders had ik dat met plezier gedaan.

Gepost door: PAtsy | 16-08-08

Back on blog.... Hey Angelique & Co,

Dat is leuk se.......jullie blog is weer een hype. We hebben even wat bijgelezen en zien dat toch alles goed met jullie gaat.......
Diepvries of frigo......tja de boter was toch koud hé....
Kan je ons eens een folderke sturen van de "Tom Du" collectie, van zo dra wij een toewijzing hebben (hopelijk nog dit jaar) moet jij hier bij ons maar eens een verkoop komen doen......

Groetjes en hopelijk tot gauw!!

Geert & Inge

Gepost door: Geert & Inge | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.